Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
marzenie, z tego co sie orientuje to jesli dostaniesz 100% zwolnienia to przysluguja Ci tzw, svangerskapspenger, to juz jest wniosek skladany do nav, zaloncznikiem powinno byc wlasnie zwolnienie od lekarza i moze jakies pismo od pracodawcy. jesli dostaniesz to zwolnienie to najpierw idz do pracodawcy a potem do nav.

To swiadczenie z nav przyslugguje wlasnie jesli w ciazy jestes chora lub warunki pracy sa ciezkie, moga zagrazac ciazy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
dzięki dziewczyny za odp wiem że dziecięce w norwegi się kupuje a damskie i męskie można z PL mi chodziło by poznać ceny bo będę chciała sklep w nor otworzyć z odzieżą z PL może nor zagustują w naszej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Tutaj jak sa promocje to za 300 koron ubierzesz sie od stop do glow. czasami ceny sa bardzo smieszne (29koron za koszulke)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
Karolina :)
(Karolina2)
Początkujący
witam
Aleks26 Hania jak to Hania szaleje za 5 wczoraj miałam klientkę, przyjechała z tygodniowym maluszkiem, Hania była oczarowana.
Przyniosła nawet z lodówki 2 jogurty, 2 łyżeczki dla siebie i małego kolegi
i usilnie tłumaczyła tym ludziom " Mama teś ma Siosie i Lule tuu ( pokazuje na brzuch)" więc jej łumaczę że nie mam jeszcze Zosi ani Julki a jak będę miała to na 100% jej powiem. Odpowiedź ją usatysfakcjonowała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
Karolina :)
(Karolina2)
Początkujący
aaa i dostałyśmy już numery personalne wczoraj przyszły pocztą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
dzieki Aleks26 za odpowiedz wróciłam wlaśnie od lekarza i dał mi zwolnienie na 1,5 miesieca na razie więc super i nawet dostałam skierowanie na darmowa fizjoterapie moich plecków to mnie wymasują a i dostałam 3 papierki i jeden do Navu zawiozłam od razu,no i dla mojej szefowej i dla mnie w navie musiałam tylko cos wypełnic i podać numer konta a teraz tylko relaks
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
dzięki kalba za odpowiedz ja też kocham wyprzedaże ale uwierz mi nie wszyscy ci co mają kasę nie kupią nic bo czekają na nową kolekcję nawet w pl tak mam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,super wypoczywaj i tak jak napisalas relaks ciekawe czy Ci sie nie bedzie nudzic za pare dni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga na pewno mi sie bedzie nudzić juz dzisiaj nie byłam w pracy i ciągle gdzieś jezdziłam pewno teraz sie utucze bo tylko kusi żeby jeść tylko nie wiem co zrobić z tym skierowaniem na ta fizjoterapie,sama juz nie wiem co mi tam beda robić ale jak za darmo i na miejscu mam to w sumie chyba skorzystam miałam przedtem jakies problemy z napisaniem posta ale widze ze juz jest ok a jak tam wizyta u połoznej???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
jest mi coraz ciężej.... już chcę urodzić... 6 dni do końca terminu..... staram się nie myśleć o bólu jaki temu towarzyszy ale mimo wszystko jestem pełna obaw.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok